NEOMAMMA VITAMIX FOLIC

NEOMAMMA VITAMIX FOLIC

Për shtatzënat dhe gjidhënëset

NeoMamma Vamix Folic është një suplement dietal, që përmban acid folik, vitamina, minerale dhe ektsrakte bimore. Duhet të mirret para dhe gjatë shtatzënisë, si një mbështetje e vlefshme nga pikpamja ushqyese, po ashku e dobishme edhe për gjidhënëset.

Është e formuluar me 14 vitamina, 10 minerale, karrotë, spinaq, ekstrakte të Spirulinës si dhe acid folik, i cili kontribun në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë.

SKU: 159.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Si suplement gjatë sntatzënisë dhe gjidhënies.

SI TË PËRDORET

2 tableta gjate ditës, merre me pak ujë use lëngje të tjera.

ÇKA PËRMBAN

Vitamina: C, PP, E, B5, B2, BS, B1, B3, B12, Kolinë, Inositol, PABA, Beta—karotenë, Folate (acid folik), Biotin.
Minerale: Kalcium, Fostor, Magnezë, Hekur, Silic, Zink, Mangan, Bakër, Selen, Krom.
Përbërja bimore: Pluhur Karrote, Spinaq, Spirulinë.

SHËNIME

Pa gluten.

Lexoje përshkrimin në paketim.

Paketimi përmban: 40 tableta.

 

Përmbajtja mesatare 2 tableta % NRVs
VITAMINA
Vitamin C 80,00 mg 100
Vitamin PP 16,00 mg 100
Choline 16,00 mg *
Vitamin E 10,00 mg 83
Inositol 8,00 mg *
PABA 8,00 mg *
Vitamin B5 6,00 mg 100
Beta -carotene 5,00 mg *
Vitamin B2 1,40 mg 100
Vitamin B6 1,40 mg 100
Vitamin B1 1,00 mg 91
Folate (Folic Acid) 400,00 mcg 200
Biotin 0,10 mg 200
Vitamin D3 0,01 mg 200
Vitamin B12 0,0025 mg 100
MINERALS
Calcium 120,00 mg 15
Fosfor 120,00 mg 17
Magnesium 60 mg 16
Hekur 14,00 mg 100
Silic 8,00 mg *
Zink 8,00 mg 80
Mangan 3,00 mg 150
Baker 1,20 mg 120
Selen 0,05 mg 91
Krom 0,025 mg 62,5
Pluhur të rrënjës së karrotës 30,00 mg *
Pluhur të getheve të spinaqit 30,00 mg *
Pluhur Spiruline 60,00 mg *