NEOMAMMA Krem

NEOMAMMA Krem

Për të luftuar formimin e strijave (plasaritjeve të lëkurës) përgjatë dhe pas shtatzënisë

NeoMamma Krem është një trajtim dhe tonifikues i veçantë i lëkurës, i cili ndihmon në parandalimin e shfaqjes së plasaritjeve në lëkurë përgjatë dhe pas shtatzënisë. Përvegç parandalimit ky krem ka efekt edhe në zvogëimin e këtyre plasaritjeve. I gjithë ky efekt ndodh për shkak të relaksimit të indeve të lëkurës duke rikthyer elasticitetin, në veçanti në zonat problematike si: barku, gjoksi, kukat etj.

SKU: 194.
Category: .

Përbërësi kryesorë është F.R.V, përzierje e ekstrakteve të bimëve si: bima Silybum*, Alchemilla*, Equisetum*, Peptiside Soje, Grurë, bima Alfalfa* dhe Rrepë, të cilat kanë efekt në tonifikimin dhe elasticitetin e lëkurës. Kjo formulë pasuruhet edhe me acidet Alpha-hydroxy (acide të ëmbla të frutave) të cilat nxisin regjenerimin dhe butësinë e lëkurës, ndërsa Vaji i bajameve të ëmbla dhe Gjalpa Shea, ushqejnë lëkurën dhe e mbajnë atë të hidratuar.

KUR TË PËRDORET

Përgjatë dhe pas shtatzënisë, për tv zvogëluar shfaqjen e plasaritjeve si dhe për zvogëlimin e tyre.

SI TË PËRDORIMI

Aplikoje 2-3 herë gjatë ditës, në zonat rreth barkut, gjoksit dhe kukave. MaSazhoje deri sa të absorbohet plotësisht.

SHËNIME

Pa paraben, pa vajra minerale, e testuar dermatologjikisht dhe për nikel.

Lexoje përshkrimin në paketim.

Paketimi përmban: 200 ml

 

Përmbajtja mesatare 2 tableta % NRVs
Calcium 300,0 mg 38
Magnesium 240,0 mg 64
Vitamin B6 2,80 mg 200
Vitamin K1 40,0 mcg 53
Vitamin D3 7,0 mcg 140
Farat e soje d.e. tit. me 40% në izoflavone
e barabartë me izoflavonet
100,0 mg  40,0 mg *
Fara soje të fermentuar d.e. tit. me 40% në izoflavone
e barabartë me izoflavonet
100,0 mg    40,0 mg *
Rimoza Cimicifuga d.e. tit. me 2,5% në glikozide triterpene  40,0 mg *