Moisturizing Cleansing Milk Face and Eyes Acque Unicellulari

Moisturizing Cleansing Milk Face and Eyes Acque Unicellulari

Qumësht për pasrim të fytyrës

Ideal për pastrim të përditshëm, ky emulsion i butë largon lehtësisht makiazhin dhe papastërtitë, duke e lënë lëkurën të butë dhe gati për fazën tjetër të trajtimit.

Përmban: ujë njëqelizor të Bergamotit me efekt rifreskues dhe pastrues, vaj të bajamë së ëmbël i cili ushqen dhe zbut, si dhe njëmori rigjeneruese dhe tonifikuese ekstraktesh të bimëve.

Përdorimi: Apikoje në mëngjes dhe në mbrëmje në fytyrë dhe qafë të lagur, pastaj shplajeni.

Nga bujqësia organike,
Paketimi: 150ml

SKU: 44.
Category: .