IMMULENE JUNIOR

IMMULENE JUNIOR

Nga bimët, më shumë forcë për mbrojtjen e fëmijëve

Immulene Junior është shtesë dietike e bërë nga lëngu Echinacea purpurea, ekstrakti bimor cistus dhe lëngu i frutit Elderberry. Është vlerësuar nga fëmijët në saje të shijes së saj shumë të këndshme.

Ekstrakti cistus e cila është një shkurre e vogël tipike nga flora Mesdhetare me përmbajtje të lartë të polifenolit është i njohur për ndihmë sistemit të frymëmarrjes. Lëngu Echinacea purpurea, është marrë nga bima e freskët dhe langu i trutave Elderberry i mbështet mbrojtjet natyrure dhe funksiunet e frymëmarrjes.

SKU: 373.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Si shtesë për ftohjet e zakonshme apo gripin, madje edhe në rastet e ripërtëritjeve të shpeshta.

SI TË PËRDORET

Përdoreni për 20 ditë dhe pushoni 10 ditë. Është e këshillueshme ta përdorni së paku 3 cikie sikurse e përshkruar
më poshtë:

3 deri në 5 vite: 5ml në ditë

6 deri në 9 vite: 10ml në ditë

10 deri në 14 vite: 15ml në ditë

15 vite dhe me të vjetër: 20ml në ditë

ÇKA PËRMBAN

CistoVir® (ekstrakt Cistusi i titulluar me 20% në Polyphenols), Echinacea purpurea, lëngë nga bima e freskët.

SHËNIME

Pa gluten, pa laktuzië, e përshtatshme për vegjetarianët.

Lexo udhëzimet në paketim.

Studimet kanë treguar që për furnizim të vazhdueshëm të imunostimulantiëve, ciklet prej 20
ditëve me pushim prej 10 ditësh janë të preferuara. Në këtë mënyrë aktivizohen në mënyrë
me efektive.

Paketimi përmban: 200ml

 

Përmbajtja mesatare 20ml 
Lëng frutash Elderberry 1000,00 mg
Cisto-Vir® Cistus herb d.e. e titruar me 20% në Polifenole                                  Përmbajtja e polifenoleve 160,00 mg    32,00 mg
Lëngu i barishtes Echinacea titruar  me 3% në acid cichoric   Përmbajtja e acidit cikorik 160,00 mg  4,80 mg