D3 2000 Vegetable – Principium

D3 2000 Vegetable – Principium

Vitaminë D3 nga likenet e Islandes

Vitamina D3 shtesë ushqimore, me origjinë bimore nga likenet e Islandes, kontribuon në shëndetin e kockave, në thithjen e kalciumit dhe fosforit dhe funksinimit normal të sistemit imunitar. Për të rritur dhe fëmijë.

SKU: 1004.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Në rast të mungesës së vitaminës D apo të rritjes së nevojës për të.

SI TË PËRDORET

Fëmijët 3-10 vjeçar: 4 pika në ditë (10 mcg/400 Ul)

Adoleshentët, gratë shtatzëna dhe ato gjidhënëset: 6 pika në ditë (15mcg/600 Ul)

Të rriturit: 20 pika në ditë (50mcg/2000 Ul).

ÇKA PËRMBAN

Likene Islandeze të titruar me Vitamin D3, vitamin E.

Një pako përmban: 50 ml (i njëjti produkt edhe në tableta, klikoni këtu për ta shikuar).

SHËNIME

Pa Glutenë dhe Laktozë

I përshtatëshme për vegjetarianët.

I njëjti produkt është në gjendje të lëngshmë dhe në tableta.

Përmbajtja mesatare 20 pika/1 tab. % NRVs
Vaj Lichen thallus i titruar me 2.5% Vitaminë D3
Vitaminën D3 e barabartë me
2000,00 mcg 50,00 mcg 1000
Vitamin E 8,00 mg 66
* Vlerat e referencës ushqyese