D3 2000 Vegetable – Principium

D3 2000 Vegetable – Principium

Vitaminë D3 nga likenet e Islandes

Vitamina D3 shtesë ushqimore, me origjinë bimore nga likenet e Islandes, kontribuon në shëndetin e kockave, në thithjen e kalciumit dhe fosforit dhe funksinimit normal të sistemit imunitar. Për të rritur dhe fëmijë.

SKU: 1274.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Në rast të mungesës së vitaminës D apo të rritjes së nevojës për të.

SI TË PËRDORET

Tableta të përtypshme:
Fëmijët nga mosha 3-10 vjeçar: 1 tabletë çdo 5 ditë (400 UI në ditë)
Adoleshentë, gratë shtatzëna dhe gjidhënëse: 1 tabletë çdo 4 ditë (500 UI në ditë)
Të rriturit: 1 tabletë në ditë (2000 UI)

ÇKA PËRMBAN

Likene Islandeze të titruar me Vitamin D3, vitamin E.

Një pako përmban: 60 tableta që përtypen. (i njëjti produkt edhe në pika, klikoni këtu për ta shikuar).

SHËNIME

Pa Glutenë dhe Laktozë

I përshtatëshme për vegjetarianët.

I njëjti produkt është në gjendje të lëngshmë dhe në tableta.

Përmbajtja mesatare 20 pika/1 tab. % NRVs
Vaj Lichen thallus i titruar me 2.5% Vitaminë D3
Vitaminën D3 e barabartë me
2000,00 mcg 50,00 mcg 1000
Vitamin E 8,00 mg 66
* Vlerat e referencës ushqyese