Buonerbe Microclismi Pediatrico 1+

Buonerbe Microclismi Pediatrico 1+

Një ndihmë e butë për zorrët dembele

Falë formulës së tij me lëng rrushi të koncentruar të dejonizuar, sorbitol, ujë, ekstrakt të lëngshëm nga Mallow dhe Aloe, Buonerbe® Micro-klizmat Pediatrik rrit përmbajtjen e ujit dhe vëllimin e përmbajtjes së zorrëve, gjë që zbut jashtëqitjen dhe ndihmon zbrazjen pa shkaktuar irritim.

Falë formulës së tij të pasur me ekstrakte natyrale dhe përbërës të sheqerit, Buonerbe® Micro-klizmat Pediatric mbron mukozën e zorrës së trashë dhe lehtëson shqetësimin dhe irritimin e shkaktuar nga kapsllëku.

SKU: 1596.
Category: .

ËSHTË NJË PAJISJE MJEKËSORE CE
Autorizimi ministror u kërkua më 01/10/2021.
Lexoni paralajmërimet dhe udhëzimet me kujdes.

 

KUR TË PËRDORET

Për të lehtësuar kapsllëkun pa shkaktuar irritim. Qetëson dhe mbron mukozën e zorrës së trashë.

SI TË PËRDORET

Udhëzime për përdorim: çdo mikroklizmë njëpërdorimshme mbetet e mbyllur derisa të jetë gati për përdorim; kjo garanton higjienën dhe lehtësinë e përdorimit. Hiqni vulën nga gryka. Shtrydheni pak tubin në mënyrë që një pikë të njollosë majën, futeni grykën plotësisht në rektum dhe shtrydhni butësisht përmbajtjen. Duke e mbajtur tubin të shtrydhur fort, tërhiqeni grykën nga rektumi.

Fëmijët nga 1 deri në 12 vjeç: 1x 5g mikroklizmë kur është e nevojshme.
Fëmijët nga 3 deri në 12 vjeç: në rast të kapsllëkut të ashpër përdorni deri në x2 klizma njëra pas tjetrës.

Lexoni me kujdes paralajmërimet dhe udhëzimet për përdorim të përfshira në fletëudhëzues.

ÇKA PËRMBAN

Buonerbe® Micro-klizma Pediatrike përmban një kompleks monosakaridesh, polisaharidesh dhe melanoidinash nga rrushi i bardhë i përzgjedhur dhe prodhuar me kujdes, i pasuruar me polisakaride nga Aloe, Mallow dhe Althea. Karbohidratet dhe poliolet ndihmojnë në lehtësimin e zorrëve falë një osmoze të lehtë; Aloe, Mallow dhe Althea kanë një veprim hidratues, zbutës të ngjashëm me mukozën, me efekt lubrifikant që ndihmon transitin e jashtëqitjes. Për më tepër, Propolisi hidroglicerik ka një efekt hidratues në mukozën e zorrës së trashë.

PAKETIMI

6 mikroklizma nga 5g secila.

SHËNIME

Kujdes: mos e përdorni në rast të mbindjeshmërisë ose alergjive ndaj një ose më shumë përbërësve. Në rast të kapsllëkut të ashpër kërkoni këshillën e mjekut për të përjashtuar sëmundje të tjera. Mikroklizmat nuk duhet të përdoren në rast dhimbje barku ose me origjinë të panjohur. Mikroklizma është për përdorim të vetëm, prandaj nuk duhet të përdoret për herë të dytë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse paketimi është dëmtuar, as pas datës së skadencës. Lexoni me kujdes njoftimin.