APIX PROPOLI RINOPUR

APIX PROPOLI RINOPUR

Liro hundët

Apix propoli rinopur spërkatje për hundë, ideale për të hequr depozitimet mukozale nga zgavrat e hundës në rast të bllokimit, sindormat e gripit, të ftohjes, pezmatimit të muskozës së hundës dhe të ndihmës në frymëmarrje.

Përmban propilis, fara të grejpfrutit, me një aktivitet antioksidant dhe eukalipt, kanellë dhe pinus mugo vajëra esenciale së bashku me kripë të shpellës dhe Methysulphonylmethane ndihmon të mbrohen membranat e mukozes të zgavrave të hundës nga bakteriet dhe ndotja e ambientit.

Acidi hyaloronik formon mbrojtjen në mukozën e membranës nazale dhe ka gjithashtu veprimin e lagështisë dhe të zbutjes. Formulimi hipertonik e bënë të përshtatshme për të rriturit, fëmijët dhe pleqtë.Nuk ka mbrojtës.

SKU: 299.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për të hequr depozitat e mukusit nga zgavrat e hundës si dhe ndihmon në frymëmarrje.

SI TË PËRDORET

Largoje kapakun, butësisht anoje kokën mbrapsht dhe fute majën e shishes në vrimë tëhundës, shtype lehtë në të dy këndet që të spërkatet doza në vrimat e hundës. Drejtoje kokën dhe thaje ndonjë lëngë të tepërt.

Të rriturit: 2-3 spërkatje për vrimë hunde, 2-3 herë në ditë.
Fëmijët (nga 3 deri në 6): 1 spërkatje për vrimë hunde, dy herë në ditë.
Fëmijët (nga 6 deri në 12): 2 spërkatje për vrimë hunde, dy herë në ditë.

ÇKA PËRMBAN

Ujë të pasuruar, kripë shpelle, Methysulphonylmethane, Propolis ekstrakt glycolic, Ekstrakt glyxolic të grajpfrutit, ekstakt të thatë të seaberry, vaj esencial të kanellës, vaj esencial të pinos mugo, vaj esencial eucalyptus, hyalurante natrium, dexpanthenol.

SHËNIME

Pa prezervativ.
Mjet mjeksor.
Lexo vërejtjet dhe udhëzimet me kujdes.

Paketimi: 20ml