APIX PROPOLI – BONBONE arancia

APIX PROPOLI – BONBONE arancia

Me Propolis dhe fara të Grejpfrutit, më e mira nga natyra.

Bonbonet Apix Propoli kombinojnë veprimin antioksidues të farave të Grejpfrutit me Propolisin, vetitë e të cilit janë shumë të njohura. Janë në dispozicion me shije portokalli, të pasuruara me virtytet e kaçave, dhe në shije Balsamike, duke shfrytëzuar cilësitë e Mintit, trumzës dhe eukaliptolit*.

Bonbonet Apix Propoli janë të mbështjellura secila, për të pasur higjienë maksimale. Nuk përmbajnë sheqer, por janë të ëmbëlsuara me ëmbëlsues natyral. Për më tepër nuk përmbajnë ngjyrë dhe gluten.

SKU: 222.
Category: .

PËRMBAJTJA

Me shije Portokalli: isomalt, shurup maltitol , glukocidet steviol, acid citrik, ekstrakte të propolisit të thatë (0.5%); ekstratkte të kaçave (0.5%), ekstrakte të farave të grejpfrutit (0.3%);.

Me shije Balsamike: isomalt, shurup maltitol , glukocidet steviol, acid citrik, ekstrakte të propolisit të thatë (0.5%); ekstrakte të mustardës Hedge (0.5%); ekstrakte të farave të grejpfrutit (0.3%); Mentol (0.5%); eukaliptol* (0.3%); Vaj esencial të trumzës (0.02%).

SHËNIME

Pa sheqer dhe pa ngjyrë. E ëmbëlsuar me bimën Stevia.

Paketimi përmban: 50g.