Anti-ageing Cleansing Milk Assoluta

Anti-ageing Cleansing Milk Assoluta

Qumësht për pastrim të grimit nga fytyra dhe sytë, pa ndryshuar ekuilibrin delikat të lëkurës.

Vaji i ëmbël i bajameve e zbut dhe e ushqen, ndërsa ekstrakti i Irisë e mbron duke e lënë lëkurën të freskët dhe të butë, të gatshme për trajtime sikurse në poshtë.

Emulsioni i lëngjeve të vajrave të lëkurës veçanërisht e përshtatshme në ujë për të shpërndarë papastërtitë e lëkurës. Ideale për pastrim te ndjeshëm. E lirë nga parfumi Allergen (Direktiva 2013/15).

150 ml

SKU: 279.
Category: .

Një lule fisnike, fryt i egër. Koncept i ri kundër rrudhave.

Assoluta, është linjë e fytyrës kundër rrudhave, ideale për lëkurë të moshuar, të lodhur dhe të pajetë, që vjen nga bashkë dyzim i përsosur midis veprimeve zbutëse mbi rrudha të Myrtilage dhe të veprimit redensifikues të Florentina Iris.

Zemra e risisë nga Assoluta është Myrtilage, një koncentrate me një përmbajtje të lartë të flavonoideve (quercetin dhe myricetin) e marrë nga manaferrat e egra të boronicës duke përdorur një metodë komplekse të përpunimit. Ajo ka një veprim kundër-plakjes që  e zgjatë, e zbut lëkurën dhe e bënë të qëndrueshme, shpreh rrudhat në veçanti, me një efekt të ngjashëm me “botulin”, por natyral, pa asnjë efekt anësor dhe të kthyeshëm.

Ekstrakti Florentine Iris vepron mbi rrudhat e moshës me tri veprime të ndryshme: Promovon rinovimin e qelizave, lufton varjen dhe ndihmon nxitjen e prodhimit të kolagjenit dhe elastinës.

Bashkë dyzimi i  Myrtilage dhe Florentine Iris i sjell fytyrës menjëherë përfitime të dukshme. Me Assoluta, ditë pas dite lëkura e gjen jetën e saj, shkëlqimin dhe kompaktësinë, ndërsa rrudhat zbuten dhe kontura e fytyrës ridefinohet duke i dhënë  asaj pamje më të freskët dhe më të re.