I'm Baby

I’m Baby Water in brick

I’m Baby Water in brick

Për rritje të shëndetshme të fëmijëve tanë! Ujë i pastër dhe i lehtë, i mikrofiltruar, i pastruar, i remineralizuar dhe me një pH shumë të ekuilibruar. I përshtatshëm për konsum nga fëmijët e moshës 0 deri në 13 vjeç. Ky ujë është një produkt me cilësi të lartë dhe i nënshtrohet kontrolleve të larta në mënyrë që të ketë çertifikata prodhimi të përshtatshme për çdo treg ndërkombëtar. Paketimi përmban 6 copë/ shiten vetëm me paketim