I’m Baby Lecca Lecca Lollipop with Multivitamin – 200pc

I’m Baby Lecca Lecca Lollipop with Multivitamin – 200pc

Lollipops me vitamina dhe pa sheqer

5 shije të ndryshme: portokall, limon, qershi, cola dhe mollë.

  • Pa sheqer
  • Pa GMOs
  • Pa gluten – i përshtatshëm për celiacët
  • Nuk përmbajnë alergjen

Paketimi/Display përmban 200 copë

SKU: 1775.
Category: .