I’m Baby Lecca Lecca Lollipop with Vitamin C- 200pc

I’m Baby Lecca Lecca Lollipop with Vitamin C- 200pc

Lollipops me vitamin C

5 shije të ndryshme: portokall, limon, qershi, cola dhe mollë.

  • Pa gluten

Paketimi/Display përmban 200 copë

SKU: 1776.
Category: .