I’m Baby Water in brick

Për rritje të shëndetshme të fëmijëve tanë!

Ujë i pastër dhe i lehtë, i mikrofiltruar, i pastruar, i remineralizuar dhe me një pH shumë të ekuilibruar.

I përshtatshëm për konsum nga fëmijët e moshës 0 deri në 13 vjeç. Ky ujë është një produkt me cilësi të lartë dhe i nënshtrohet kontrolleve të larta në mënyrë që të ketë çertifikata prodhimi të përshtatshme për çdo treg ndërkombëtar.

Paketimi përmban 6 copë/ shiten vetëm me paketim

 

 

 

1774

Përshkrim

Analiza kimike dhe kimike fizike

Mbetja e fiksuar në 180°C: 22 mg/l
pH: 7.5
Përçueshmëri μS/cm në 20°C: <50

Përbërësit:
Klorur: <3 mg/l
Sulfat: <4 mg/l
Bikarbonat: <40 mg/l
Alumin: <10 μg/l
Kalcium: <3 mg/l
Magnez: <1 mg/l
Kalium: <1 mg/l
Natrium: <3 mg/l