Vitamin C Përtypëse – Principium

Vitamin C Përtypëse – Principium

Mbrojtëse e sistemit imunitar

Vitamin C që përtypet nga Acerola (lloj qershie) është një suplement natyral i Vitamin C që përmban Acerola, një bimë që rritet në Amerikën Qendrore. Vitamina C ndihmon në funksionimin normal të sistemit imunitar, prandaj ndihmon në mbrojtjen natyrale të trupit. Efektet anti-oksidante mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.

KUR TË PËRDORET

Mund të jetë e dobishme për të moshuarit, për personat që jetojnë apo punojnë në ambiente të ndotura dhe për duhanpirësit (sipas disa studimeve, një cigare “djegë” mesatarisht 25 deri 100 mg të vitaminës C).

SKU: 974.
Category: .

SI TË PËRDORET

1-2 tableta në ditë në mes të shujtave.

ÇKA PËRMBAN

Ekstrakt të frutave acerola të titruara 70% në vitamin C, bioflavonoid nga frutat e agrumeve.

SHËNIME

Nuk përmban gluten. Nuk përmban laktozë. E përshtatshme për veganët.

Sasia: 60 tableta që përtypen

Lexoni udhëzimet në paketim.

 

Përmbajtja mesatare 2 tableta % NRVs
Frutat Acerola d.e. titruar 70% në Vitaminë C
e barabartë me Vitaminë C
257,0 mg 180,0 mg 225
Portokalli i ëmbël Bioflavonoids
e barabartë me Hesperidin
25,20