VITALIZING WATER Narciso Nobile

VITALIZING WATER Narciso Nobile

Me Narcissus organik dhe Zambak të luginës

Një ujë i aromatizuar me delikatesë, ideal për hidratimin e flokëve dhe trupit duke i dhënë vetes një ndjesi freskie të menjëhershme.

Gjurmët e lules Narcissus dhe gjurmët e Zambakut organik të luginës i japin një ndjesi arome të mirëqenies, ndërsa Aloe Vera organike e lë lëkurën e hidratuar për një kohë të gjatë.

 

Category: .

Spërkateni në flokë dhe trup pas larjes, pas aktiviteteve sportive apo në cilëndo pjesë të ditës. Formula e saj speciale PA ALKOOL e bën atë perfekt edhe për lëkurat më delikate.

Nuk lë njolla në rroba: prandaj mund të përdoret për t’u dhënë rrobave dhe orendive një aromë të këndshme.

97% e gjithsej përbërësve janë me origjinë natyrore. Pjesa tjetër prej 3% janë përbërës që shërbejnë për ruajtjen e sensualitetit dhe ruajtjen e produktit.

Me ekstrakte bimore dhe organike, në përputhje me biodiversitetin.

Formulë vegane, pa prejardhje shtazore. Nuk përmban prezervativë (Paraben), parafinë, vajra minerale, silikon, organizma të modifikuar gjenetikisht (GMO), sodium laureth sulfate (SLS), sodium lauryl ether sulfate (SLES), diethanolamine (DEA) dhe lëshues të formaldehidit I testuar dermatologjikisht dhe për nikel (Nikel <0.0001%)

Paketimi: 150 m


PËRSHKRIMI

E vetmja lule me dy kurora petalesh dhe me një aromë aq mbuluese që do të bëhet një simbol i bukurisë, fatit dhe rilindjes.

Lëkura zbutet dhe shndrit, merr hidratim dhe mbrojtje, përderisa aroma e pluhurit të lules, pjesa kryesore e tërë linjës, e zgjatë ndjenjën e mirëqenies gjatë gjithë ditës.

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Narcissus: tonifikues

Ekstrakt organik i Zambakut të luginës: të jep energji

Buteri i lules Shea dhe vaj Bajameje: zbutës i ëmbël dhe ushqyes

Vitamin E: antioksidues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues