Ultra Pep Bruciagrassi Forte

Ultra Pep Bruciagrassi Forte

E stimulon metabolizmin dhe kryen një veprim forcues dhe mbështetës 

Pesha e tepërt dhe grumbullimi i dhjamit vijnë si pasojë e disa shkaktarëve, për shembull, duke filluar nga mosha 30 vjeç, metabolizmi ngadalësohet që mund të vijë nga shkaktarët psikologjik apo nga mënyra e jetesës e pa balancuar (mungesa e aktivitetit fizik, ushqyerja e parregullt dhe e pa balancuar).

SKU: 1325.
Category: .

Ultra Pep Bruciagrassi Forte është një aleat i vlefshëm në rast të peshës së tepërt apo ngadalësimit të metabolizmit dhe vepron si ndihmues gjatë aktivitetit fizik, duke ju falënderuar fitoekstrakteve nga Guarana, e pasur me kafeinë, Çaji i gjelbër, Eleutherococcus, Luleradhiqja, Xhenxhefili, Gjimnema, Fukus i algave të detit dhe Bioperine®.

Në fakt, duke ju falënderuar veprimit të Guarana (titrim i lartë i Kafeinës) dhe Fukusit, ajo e stimulon metabolizmin bazë. Çaji i gjelbër kontribuon në mirëmbajtjen e peshës së trupit dhe në sinergji me Fukusin, nxit metabolizmin e lipideve.

Për më tepër, formula përmban bimë që të japin energji, siç janë Guarana dhe Eleutherococcus, për të luftuar lodhjen dhe energjinë që bie shpesh në dietat me pak kalori.

KUR TË PËRDORET

Si një ndihmë në kontrollimin dhe zvogëlimin e peshës së trupit.

I sugjeruar veçanërisht për njerëzit me mbipeshë, me metabolizëm të ngadalësuar apo si një ndihmë në dietë dhe aktivitetet sportive që kanë për qëllim humbjen dhe kontrollimin e peshës.

SI TË PËRDORET

2 tableta në mes të shujtave, e preferueshme në mëngjes vonë dhe herët në mesditë.

ÇKA PËRMBAN

Guarana, Çaj të gjelbër, Eleutherococcus, Luleradhiqe, Gjimnema, Fukus dhe Bioperine®.

SHËNIME

Nuk përmban gluten. Nuk përmban laktozë. E përshtatshme për veganët.

Ultra Pep® Tavolette Bruciagrassi nuk u sugjerohet personave që janë shumë në ankth, nervoz apo me hipertension. Nuk duhet të përdoret gjatë shtatzënisë.

Lexoni udhëzimet në paketim.

Paketimi: 60 tableta

Përmbajtja mesatare 2 tableta % NRVs
Ekstrakt i thatë i titruar nga Farat e Guarana me 50% kafeinë 400,00 mg
e barabartë me kafeinën 200,00 mg
Ekstrakt i thatë i titruar nga Gjethet e Çajit të gjelbër
me 40% EGCG 360,00 mg
i barabartë me epigallocatechin gallate 144,00 mg
Pluhur nga Rrënja e Eleutherococcus 108,00 mg
Pluhur nga Rrënja e Luleradhiqes 64,00 mg
Ekstrakt i thatë me Rizome Xhenxhefili 64,00 mg
Ekstrakt i thatë me Gjethe Gjimnema 64,00 mg
Ekstrakt i thatë me Trup Fukusi i titruar me 0.1% jod 54,00 mg
i barabartë me jodin 54,00 mcg 36%
Bioperine® – Piperine nga fruti i Piperit të zi 2,37 mg