Tea Tree Pomata Eudermica Bio

Tea Tree Pomata Eudermica Bio

Veprim i shpejtë për mbrojtjen e lëkurës

Tea Tree Pomata Eudermica Bio është një krem ​​me një forcë të lartë qetësuese bazuar në vajin esencial të pemës së çajit, hidrolate organike të trumzës, ekstraktit organik të pemës së Ullirit, vajin esencial të livandës, vajin organik të lulediellit dhe vajit organik të veçantë të bajames së ëmbël e titruar me ß-sitosterol. Tea Tree Pomata Eudermica Bio rekomandohet në rastet e shqetësimit të lëkurës dhe kruajtjes.

SKU: 458.
Category: .

Karakteristikat e Tea Tree essential oil janë veçanërisht të dobishëm në mbrojtjen e lëkurës kundër agresionit të agjentëve të jashtëm, mbi të gjitha për ata njerëz që përdorin pishinën dhe palestrën dhe mund të jetë një ilaç i shkëlqyeshëm edhe në rast të kruajtjes të shkaktuar nga insektet ose substancat irrituese.

Bajamet e përdorura në Kremrat Organikë Eudermik, vijnë nga ferma organike Parco dell’AltaMurgia në Apulia dhe janë grumbulluar me dorë. Për të marrë vajin, është përdorur një metodë ekstraktimi ekologjik, e quajtur “CO2 SUPERCRITIKA”, që nuk përdor tretëse ose temperaturë të lartë, për të nxjerrë një vaj të ëmbël të bajames shumë të pastër, një aktivitet biologjik te pandryshuar dhe mbi të gjitha një përqindje të lartë të phytosterols, ß-sitosterol.

KUR TË PËRDORET

E dobishme për njerëzit që shkojnë në pishina ose palestra ose për të qetësuar kruajtjen e lëkurës ose ndjesitë e tjera të shqetësimit.

SI TË PËRDORET

Përhapeni dhe masazhoni lehtë në zonat që kanë nevojë. Kjo mund të përsëritet shumë herë gjatë ditës, sipas nevojës.

ÇKA PËRMBAN

Vaj organik të bajameve, Vajra të pemës së çajit dhe të livandës, aromë të pemës së ullirit dhe Hydrolate të Trumzës organike.

CERTIFIKATAT

Produkti kozmetik natyral dhe organik është certifikuar nga Ecocert Green Life duke u bazuar në specifikimet e Ecocert të disponueshme në: http://cosmetics.ecocert.com

SHENIME

99% e përbërësve të përgjithshëm janë të natyrës origjinale.
21% e përbërësve përgjithshëm janë rritur në mënyrë organike.

Paketimi përmban: 50 ml

 

PHYTOACTIVES
Vaj esencial i Tea Tree 0,3%
Trumze Hydrolate Organike 6%
Vaj organik i bajames se embel 3%
Ekstrak organik i pemes se ullirit 2%
Vaj esencial livandes 0,3%