Principium Q10 Max

Principium Q10 Max

Zemër, mëlçi, tru dhe muskujt skeletor.

Koenzima Q10 (apo ubikinon) është një element vital për funksionimin e mitokondrieve. Është prezent në të gjitha qelizat (thuhet se ka shpërndarje të kudogjendur, pra “ubikinon”) dhe është i përfshirë në aktivitetet energjike të zemrës, mëlçisë, trurit dhe muskujve skeletor.

Q10 MAX është një suplement i bazuar në Kaneka Q10®, një Koenzim Q10 që përfitohet nga maja natyrore me anë të fermentimit. Po ashtu, përmban edhe Fosfolipide të Lulediellit dhe Bioperine®, një ekstrakt i Piperit të zi i titruar me 95% piperinë që luan funksionin antioksidant dhe është i dobishëm për fuknsionimin e rregullt të sistemit kardiovaskular.

Kaneka Q10® është një markë tregtare e regjistruar nga Kaneka Nutrients – SHBA

Bioperine® është një markë tregtare e regjistruar nga Sabinsa Co. – SHBA

SKU: 1154.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Koenzima Q10 bie brenda proceseve fiziologjike normale të trupit dhe mund të jetë e dobishme në rastet e zvogëlimit të furnizimit për shkak të një diete dobësimi apo rritjes së nevojave.

SI  TË PËRDORET

1 kapsulë gjatë apo pas çdo vakti kryesor të ushqimit, me pak ujë apo ndonjë lëng tjetër, deri në 4 kapsula në ditë.

ÇKA PËRMBAN

Koenzima Q10, Fosfolipidet e Lulediellit dhe ekstrakti i Piperit të zi.

SHËNIME

Nuk përmban gluten. Nuk përmban laktozë. E përshtatshme për veganët.

Lexoni udhëzimet në paketim.

Paketimi: 60 kapsula vegjetale.

 

PËRMBAJTJA

Përmbajtja mesatare                                                                                     2 kapsula

Kaneka Q10® – Q10 Koenzima                                                                   100.0 mg

Fosfolipide të Lulediellit të titruar në 24% Fosfatidilkolina         200.0 mg

Bioperine® – frut i Piperit të Zi të titruar në 95% piperinë             2.5 mg