Principium Complesso B Forte

Suplemente të vitaminave të grupit B

Për të përfituar të gjitha dobitë e vitaminave të grupit B

Complesso B Forte është një suplement diete që përmban vitaminat e grupit B, PABA, Inositol dhe Lecitin te Lulediellit të titruara me 24% Phosphatidylcholine. Formula e veçantë me dozë të lartë është e dobishme për mirëqenien e përgjithshme në rastet kur është shumë e nevojshme.

Vitaminat B ndihmojnë energjinë e metabolizmit dhe funksionimin adekuat të sistemit nervor.

 

1107

Përshkrim

Ato gjenden në disa ushqime të veçanta me përmbajtje shtazore, prandaj veganët dhe vegjetarianët shpeshherë kanë mungesë të këtij grupi vitaminash. Për më tepër, përdorimi i këtyre suplementeve sugjerohet të merret pas përdorimit të antibiotikëve.

KUR TË PËRDORET

Për të ndihmuar në mirëqenien e përgjithshme në rastet e nevojës së shtuar apo mangësisë së të ushqyerit. Sugjerohet të përfshihet në dietat e veganëve dhe vegjetarianëve. I dobishëm pas përdorimit të antibiotikëve.

SI TË PËRDORET

1 kapsulë në ditë me pak ujë apo ndonjë lëng tjetër.

ÇKA PËRMBAN

Vitamina të grupit B, PABA, Phosphatidylcholine nga Lecitina e Lulediellit.

PAKETIMI

60 kapsula bimore

SHËNIME

Nuk përmban gluten. Nuk përmban laktozë. E përshtatshme për veganët.

Lexoni udhëzimet në paketim.

 

Përmbajtja mesatare 1 kapsule % VRU 10ml % VRU
Vitamin B1 25,0 mg 2272 1,0 mg 91
Vitamin B2 25,0 mg 1785 1,2 mg 85
Nicotinamide (Vit. B3) 45,0 mg 281 16,0 mg 100
Vitamin B5 18,0 mg 300 6,0 mg 100
Vitamin B6 10,0 mg 714 1,2 mg 85
Folic Acid (Vit. B9) 400,0 mcg 4000 60,0 mcg 30
Vitamin B12 100,0 mcg 200 2,0 mcg 80
(Meticobalamina)
Biotin 450,00 mcg 900 20,0 mcg 40
Inositol 100,0 mg 20,0 mg
PABA 10,0 mg 2,0 mg
Sunflower lecithin titrated 60,0 mg
me 24% phosphatidylcholine e barabart me phosphatidylcholine 12,0 mg
*VRU = *Vlera e Referencës Ushqyese

 

 

BiosLine - Sipas Funksionit

Vitamina dhe minerale

BiosLine - Sipas Linjes

Principium