NeoCistin PAC-A Protect

NeoCistin PAC-A Protect

Boronica e kuqe: për mirëqënien e traktit urinar

Me ekstrakte të frutit të thatë të boronicës së kuqe të titruara me proanthocyanidins të tipit A (me metodën pac a)(hplc-ms/ms).

Në formulën e tij të përmirësuar, Neocistin® Protect përmban ekstrakt të boronicës së kuqe (boronicës amerikane) me një nivel të lartë të ProAnthoCyanidins të tipit A, (PAC-A), ku nga studimet e fundit shkencore kanë rezultuar të jenë më aktivet për të promovuar mirëqenien e traktit urinar. Hulumtimi në bazë të këtij formulimi u përfundua në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave Farmaceutike të Universitetit të Padovës.

SKU: 1503.
Category: .

Risia tjetër e rëndësishme në krahasim me formulën e mëparshme është shtimi i Ekstraktit Coleus të titruar me Forskolin. Së fundi, D-Mannoza, Vitamina C dhe vaji esencial i Pemës së Çajit plotësojnë formulën.

KUR TË PËRDORET

Për të rikthyer mirëqenien tuaj kundër çrregullimeve të traktit urinar.

SI TË  PËRDORET

3 tableta në ditë merren me pak ujë: 1 tabletë pas zgjimit dhe 2 tableta në mbrëmje, para se të shkoni në shtra.
Në rast se çrregullimet e traktit urinar ndodhin periodikisht, këshillohet ta përsërisni modelin e marrjes për të paktën tre muaj.
Rekomandohet të pini të paktën 2 litra ujë në ditë.

ÇKA PËRMBAN

D-Mannose, frut i Boronicës së kuqe i titruar me ProAnthoCyanidins të tipit A, rrënjë Coleus, vaj esencial Melaleuca alternifolia (vaj nga Pema e çajit) dhe Vitamin C.

PAKETIMI: 30 tableta

SHËNIME

Dozë e lartë e Boronicës së kuqe ProAnthoCyanidins të tipit A (PAC-A).

Prezencë e ekstraktit të Quercetin dhe Coleus të titruara me Forskolin.

Nuk përmban gluten. Nuk përmban laktozë. E përshtatshme për veganët.

Formulë e Patentuar No. 1381761.

Lexoni udhëzimet në paketim.

Përmbajtja mesatare 3 tableta % NRVs
D-Mannose 300,00 mg
Boronica e kuqe ekstrakt i thatë nga fruti
i titrurar me 36% ProAnthocyanidins (PAC)
e barabartë me total ProAnthoCyanidins
nga e cila tip A ProAnthoCyanidins (HPLC-MS/MS method)
120,00 mg                      43,20 mg                             36.72 mg
Rrënjë Coleus ekstrakt i thatë i titurar me 10% Forskolin
e barabartë me Forskolin
90,00 mg      90,00 mg
Vitamin C 360,00 mg 450
Melaleuca vaj esencial 3,00 mg
*VRU = *Vlera e Referencës Ushqyese