MAGNESIO COMPLETO – PRINCIPIUM

MAGNESIO COMPLETO – PRINCIPIUM

Të gjitha dobitë e magnezit në një formulë të tretshme

Magnesio completo është një supliment dietal në formë të pudrës së Magnezit, i nxjerrë nga 4 burime të ndryshme si: pidolat, karbonat, citrate dhe marinë (të nxjerra nga uji i detit me një proces avullimi). Magnesi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervorë dhe muskujve. Gjithashtu zvogëlon lodhjen dhe largon ndjenjën e plogështisë. Kjo formulë pasurohet edhe më shumë me Fructo-oligosaccharides (FOS)*- zingjirë i shkurtë i fibrave prebiotike.

SKU: 258.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Rekomandohet të përdoret për funksionimin normal të sistemit nervorë dhe muskujve. Për më tepër ndihmon në zvogëlimin e ndjenjës së lodhjes dhe plogështisë.
Perbërja: Marinë Magnezi (Oksid, hidroksid, sulfat, karbonat, klorid), nxjerrë nga uji i detit
me një proces avullimi; Pidolat Magnezi, Karbonat dhe Citrat si dhe Fructooligosaccharides (FOS)* – zingjirë i shkurtë i fibrave prebiotike.

SI TË PËRDORET

Në qese: të tretet qesaj në një gotë me ujë, preferohet në ujë të vakët. Përziejini mirë dhe pijeni. Rekomandojmë një ose dy qese gjatë ditës, midis vakteve.

ÇKA PËRMBAN

Marinë Magnezi (Oksid, hidroksid, sulfat, karbonat, klorid), nxjerrë nga uji i detit me një proces avullimi; Pidolat Magnezi, Karbonat dhe citrat si dhe Fructo-oligosaccharides FOS, zingjirë shkurtë i fibrave prebiotike.

SHËNIME

Pa gluten-sheqer, pa laktozë. E përshtatshme edhe për vegjetarianët. Eëmbëlsuar me bimën Stevia.
Lexoni udhëzimet në paketim.

Sasia: 32 qese