Irivist Protect

Irivist Protect

Për mirëqenien e shikimit

Përdorimi i zgjatur i pajisjeve siç janë kompjuterët, tabletët dhe telefonat mund të çojnë në lodhjen e syrit. Irivist® PROTECT ndihmon në mirëqenien e shikimit duke ju falënderuar përbërësit të tij XanMax®, një ekstrakt i veçantë i patentuar nga Tagete që është titruar në Lutein dhe Zeaksantin, dy karotenoidet që mund të gjenden në makulën e syrit, e cila ka një veprim antioksidues. Përbërja kompletohet nga ekstrakti i Boronicës së zezë i titruar në antocianozide, i dobishëm për funksionimin e mikroqarkullimit, dhe Vitamina A, e cila ndihmon funksionimin normal të syrit.

SKU: 1273.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për të përmirësuar cilësinë e shikimit dhe mbrojtjen e syve të lodhur.

SI TË  PËRDORET

1 kapsulë në ditë me pak ujë ose ndonjë lëng tjetër, preferohet gjatë ushqimit.

ÇKA PËRMBAN

XanMax®, një ekstrakt nga Tagete i titruar në Lutein dhe Zeaksantin, ekstrakt i titruar i Boronicës së Zezë, Vitamin A dhe Uridine 5’-monofosfat.

SHËNIME

Nuk përmban laktozë dhe gluten. E përshtatshme për veganët.

Lexoni udhëzimet e shkruara në paketim.

PAKETIMI: 30 kapsula bimore

PËRMBAJTJA

Përmbajtja mesatare 1 kapsule % NRVs
Frut i boronicës së zezë d.e. titr. në 15% antocianozide 50,00 mg
XanMax® – Tagete capitula d.e. titr. në 25% Lutein dhe 5%  Zeaksantina 40,00 mg
i barabartë me Lutein 10,00 mg
i barabartë me Zeaksantina 2,00 mg
UMP – Uridine 5’-monofosfat 40,00 mg
Vitamina A 800,00 mcg 100
*Vlera e Referencës Ushqyese Reg. (EU) no 1169/2011