HAND AND FOOT CREAM Narciso Nobile

HAND AND FOOT CREAM Narciso Nobile

Krem për duar dhe këmbë

Me Narcissus organik dhe Zambak të luginës

I pasur por i payndyrshëm, ky krem Narciso Nobile për duar dhe këmbë e mbron lëkurën që është shumë e ekspozuar në rrezikun e tharjes dhe dehidrimit. Përmban përbërës aktivë me origjinë natyrore, të cilët ndihmojnë në zvogëlimin e humbjes së ujit nga epiderma dhe betaine, e përfituar nga rrepat, e cila stimulon qarkullimin e qelizave, lufton trashjen e shtresës së kornemes. Është i pasur me buter nga lulja Shea dhe vitamin E, që japin butësi, mbrojtje dhe elasticitet, përderisa ekstrakti i lules Narcissus dhe ekstrakti i gjethes së Zambakut organik luan një rol tonifikues dhe që japin energji. Një përzierje e substancave bimore që ndihmojnë në zgjatjen e funksionit të hidratimit dhe ushqyerjes. Ndjesia e komoditetit shtohet nga aroma delikate e linjës.

95% e gjithsej përbërësve janë me origjinë natyrore. Pjesa tjetër prej 5% janë përbërës që shërbejnë për ruajtjen e sensualitetit dhe ruajtjen e produktit.

Paketimi: 75 ml

SKU: 1278.
Category: .

 

PËRSHKRIMI

E vetmja lule me dy kurora petalesh dhe me një aromë aq mbuluese që do të bëhet një simbol i bukurisë, fatit dhe rilindjes.

Lëkura zbutet dhe shndrit, merr hidratim dhe mbrojtje, përderisa aroma e pluhurit të lules, pjesa kryesore e tërë linjës, e zgjatë ndjenjën e mirëqenies gjatë gjithë ditës.

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Narcissus: tonifikues

Ekstrakt organik i Zambakut të luginës: të jep energji

Buteri i lules Shea dhe vaj Bajameje: zbutës i ëmbël dhe ushqyes

Vitamin E: antioksidues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues