Hair Oil Arga

Hair Oil Arga

Vaj për Flokë

Një vaj trajtues, me një peshë të lehtë, me formulë pa yndyrë, që zbulon bukurinë natyrale të flokëve. Vajrat e çmuara të Arganit Organik dhe të Farës së Lirit kujdesen për ushqyerje dhe shkëlqim. Vitamina E dhe filteri UV mbrojnë nga faktorët e ambientit dhe trajtimet kemikale.

Përdorimi: Pas larjes vendosnini disa pika në flokë të lagur dhe thani flokët. Për shkëlqim të përditshëm, masazhoni disa pika në maja dhe në gjatësinë e flokëve. Pa shperlarje, Ideal po ashtu edhe gjatë ekspozimit në diell.

ME FILTER KUNDËR DIELLIT

Paketimi: 100 ml

SKU: 37.
Category: .