Eau de Toilette Neroli Pesca

Eau de Toilette Neroli Pesca

Një aromë orientale dhe me lule ku vihen në dukje të veçantë lulet e portokallit në muzg, kur petalet e bardha të pastra kthehen në ngjyrë të pjeshkës.

Në fillim ndihet aroma e agrumeve të freskëta të luleve të Nerolit Mesdhetar, që forcohet me një fije transparente të ujit të njelmët dhe petaleve ekzotike të lules Tiarè. Brendësia është e lehtë dhe e butë duke ju falënderuar nektarit të Pjeshkës, që forcohet me ëmbëlsinë e Mjaltës. Nuancat e Qelibarit dhe Sandalwood (grimca druri që e mbajnë aromën me dekada) e përmbyllin përbërjen e nuhatjes që lë një gjurmë të fortë mahnitëse.

Paketimi: 50 ml

 

SKU: 1061.
Category: .