B12 1000 Sublinguale – Principium

B12 1000 Sublinguale – Principium

Vitamina B12 me përthithje të lartë në trup, forma aktive.

Princium B12 1000 që vendosen nën gjuhë

Pasi që Vitamin B12 në mënyrë natyrale gjendet vetëm në produktet e kafshëve, zakonisht mungon në dietat e vegjetarianëve dhe veganëve.

B12 1000 që vendosen nën gjuhë janë një supplement me dozë të lartë të Vitamin B12 në formë kimike të Methylcobalamin, të prodhuar nga fermentimi, e gatshme për trupin.

SKU: 1015.
Category: .

Tabletat që vendosen nën gjuhë shkrihen lehtë në gojë dhe kështu suplementi gëlltitet shpejt.

Vitamina B12 ka një rol të rëndësishëm në energjinë e metabolizmit dhe shëndetit mendor, duke e bërë të përshtatshme për sportistët dhe të moshuarit.

KUR TË PËRDORET

Vitamin B12 ndihmon në uljen e lodhjes dhe molisjes, ndihmon në mbajtjen e një sistemi të shëndetshëm nervor dhe imunitar, ndihmon në krijimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe në metabolizmin e homocisteinës.

SI TË PËRDORET

Tretni 1 tabletë nën gjuhë një herë në ditë.

ÇKA PËRMBAN

Vitamin B12 në formë kimike të Methylcobalamin, të prodhuara nga fermentimi bakterial i sheqerit të maltit dhe shurupit të drithërave.

SHËNIME

Nuk përmban gluten dhe laktozë. E përshtatshme për veganët.

Sasia: 60 tableta që vendosen nën gjuhë

Lexoni udhëzimet në paketim.

 

Përmbajtja mesatare 1 tableta % NRVs
Vitamin B12 1.000,0 mcg 40
* Vlerat e referencës ushqyese