Ashwagandha Extract – 240 Mg

Ashwagandha Extract – 240 Mg

Ashwagandha është një nga bimët më të rëndësishme në Ayurveda (mjekësia e lashtë indiane, “shkenca e jetës”), produkti përmban 240 mg ekstrakt ashwagandha për kapsulë (përmbajtja e witanolide* është 12 mg). Withanolidi* është një nga përbërësit më të rëndësishëm në bimë, përbërësi aktiv më i studiuar.

Kjo bimë është përdorur për më shumë se 3000 vjet për të lehtësuar stresin, për të rritur nivelet e energjisë dhe për të përmirësuar përqendrimin. Ndihmon në ruajtjen e aftësive fizike dhe mendore në rast të dobësisë, rraskapitjes, lodhjes dhe humbjes së përqendrimit. Kontribuon në ekuilibrin emocional dhe mirëqenien e përgjithshme.

SKU: 1655.
Category: .

Në botën e sotme me ritme të shpejta, nuk është gjithmonë e lehtë të shmangim stresin, të ruajmë disponimin tonë të mirë dhe nivelet e energjisë. Ashwagandha është një barishte adaptogjene që ka një efekt të dobishëm në trup në rast ankthi dhe stresi.

Rritja e nivelit të energjisë dhe vitalitetit
Kjo bimë mund të jetë e dobishme në rast të lodhjes dhe rraskapitjes. Ndihmon në ruajtjen e niveleve të energjisë, qëndrueshmërisë optimale, ndjenjën e energjisë dhe vitalitetit, mirëqenien fizike dhe mendore, mund të ndihmojë trupin të përballojë stresin dhe të përmirësojë aftësinë e trupit për të toleruar stresin. Ndihmon në ruajtjen e qëndrueshmërisë fizike në rast dobësie, rraskapitjeje, lodhjeje.

Bilanci emocional, mirëqenia mendore
Stresi fizik ose emocional ka një efekt të keq në funksionimin e sistemit nervor dhe trurit. Ashwagandha mund të ndihmojë gjatë periudhave të tensionit mendor dhe nervor, si dhe ankthit. Kontribuon në një relaksim optimal. Kontribuon në ekuilibrin emocional dhe mirëqenien e përgjithshme.

Ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit mendor. Mbështet funksionet mendore të të moshuarve. Ndihmon në ruajtjen e mirëqenies mendore. Mbështet mësimin, kujtesën dhe përqendrimin.

Efekte të tjera të dobishme të ashwagandha
-Ndihmon në ndërtimin e muskujve, rritjen e masës muskulore.
-Ka një efekt të dobishëm në sistemin kardiovaskular.
-Ndihmon në ruajtjen e shëndetit të sistemit të frymëmarrjes
-Mund të ketë një efekt të përgjithshëm rinovues
-Mund t’ju ndihmojë të flini të qetë
-Mbështet shëndetin e organeve riprodhuese femërore.
-Mbështet funksionet seksuale mashkullore.
-Ndihmon në ruajtjen e shëndetit të lëkurës.

Provoni një nga barishtet më të gjithanshme sot.

Edhe pse kjo bimë mund të ndihmojë shumë, nuk rekomandohet për gratë shtatzëna, nënat me gjidhënëse dhe fëmijët nën 12 vjeç.

Përbërësit: Ekstrakt Ashwagandha  240mg

Përdorimi: Një kapsulë në ditë, rekomandohet gjatë vakteve  dhe me pak ujë.

Paketimi: 60 kapsula