APIX PROPOLI – Shurup Balsamik

APIX PROPOLI – Shurup Balsamik

Një lehtësim i shpejtë i sistemit të frymëmarrjes

APIX® PROPOLI Shurup Balsamik është një kombinim i vetive të bimës Hedera* e cila është e dobishme për hollimin e sekretit bronkial, Gjethe delli i cili ka veti zbutëse dhe qetësuese, duke përmirësuar membranën e mukozës dhe sistemit të organeve të fyrmëmarrjes, Zinku i cili ndihmon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe së fundmi, Vajërat esenciale të Eukaliptit* dhe Pisha Malore me vetitë Balsamike, ofrojnë lehtësim të shpejtë të sistemit të frymëmarrjes.

SKU: 220.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për të ndihmuar eliminimin e mukusit në rrugët e frymëmarrjes së sipërme si dhe për të lehtësuar kollin e thatë dhe të vrullshëm.

SI TË PËRDORET

-Për të rriturit rekomandohet një dozë 10 ml, 3 herë në ditë. Për fëmijët, doza duhet të reduktohet në 5 ml, dy herë në ditë.
-Produkti mund të merret i vetëm apo kur është e nevojshme mund të tretet me ujë apo çaj.
-Frutat e malit e bëjnë edhe më të shijshëm.

ÇKA PËRMBAN: Ekstrakte të gjetheve të Ivy, rrëshirë Propolisi, fara Grejpfruti dhe Plsnyain (Sedox), Zink, vajra esenciale të Eucalyptus* dhe Pishave të Malit.

SHËNIME

Pa sheqer, pa ngjyrë pa alkool.

Paketimi 150 ml (190g)

 

Përmbajtja mesatare 30 ml % RDA
Ekstrakte të bimës Hedera 150,0 mg
Rrëshirë propolisi (12% flavonide, ekuvalente me galanginen) 100,0 mg  12,00
Fara Grejpfruti (50% bioflavonide) 100,0 mg 50,0%
Gjethe dielli (sedox) 50,0 mg
Vaj esencial të Eukaliptit 12,0 mg
Pisha Malore 12,0 mg
Zink 1,5 mg 15