WM-62S Aneroid blood Pressure / B.Well

Kit aneroid për tensionin e gjakut
I besueshëm dhe rezistent

*Shumica e mjekëve dhe atyre që përdorin metodën klasike të matjes së tensionit të gjakut zgjedhin sfigmomanometra. Falë stetoskopit të integruar dhe një manshete me unazë, WM-63S është gjithashtu i përshtatshëm për matjen vetë të tensionit të gjakut.

*Monitori i saktë dhe i besueshëm i tensionit të gjakut B.Well WM-63S është i pajisur me një matës në një kasë metalike dhe matës tregues praktik.

*Mansheta rezistente është e ndërtuar për një perimetër krahu prej 25-40 cm dhe është e përshtatshme për pothuajse çdo të rritur. Mansheta është e bërë prej najloni të fortë me rripa ane, ka një kapëse të zgjatur për fiksim të rehatshëm dhe anë rrumbullake anatomike për vendosje te lehte. Qeska e manshetës është e bërë prej lateksi duke përdorur teknologjinë më të fundit.

*Pompa bën të mundur fryrjen praktike të një manshete dhe lirim të lehtë të ajrit.

 

1330

Përshkrim

Specifikimet:

 • Stetoskop i integruarStetoskop i integruar për përdorim të rehatshëm.
 • Performancë që zgjatDizajnim i besueshëm dhe materiale me cilësi të lartë: matës metalik, mansheta rezistente prej najloni të fortë me një rrip ane dhe një qeskë rezistente lateksi.
 • Matës precizoni 
 • Trup metalikPër performancë që zgjat.
 • Manshetë me unazë metalikePër përdorim profesional shtepiak.  Për rrethin e pjesës së sipërme të krahut prej 25-40 cm.
 • Qeskë lateksiQeskë e besueshme dhe rezistente prej lateksi e prodhuar sipas teknologjise më të fundit për performancë që zgjat.
 • Pompë me valvul për lirimin e ajritValvul për lirimin e ajrit për përdorim të rehatshëm.
 • Mbrojtje e pompësPompë me filtër pluhuri për matje të saktë.
 • Çanta e butë për ruajtjeMadhësia optimale e çantës: ruajtje e rehatshme dhe kompakte e të gjithë kitit.

Përfshihen në paketim:

 • Sfigmomanometër
 • Manshetë me unazë
 • Pompë me valvul për lirimin e ajrit
 • Stetoskop i integruar
 • Çanta e butë për ruajtje
 • Manuali udhezues

 

BWellSwiss - Sipas Funksionit

Blood Pressure Monitors