WT-04 Digital thermometer standart / B.Well

Termometër dixhital

I saktë dhe i besueshëm.

Termometri dixhital B.Well WT-04 zëvendëson termometrin me merkur në kutinë e ndihmës së shpejtë në shtëpinë tuaj. Ndryshe nga një pajisje me merkur, termometri elektronik B.Well është komplet i sigurt, nuk përmban merkur ose qelq, është i përshtatshëm për fëmijët dhe të rriturit dhe mund të mbahet lehtë me vete.

Njëlloj si të gjithë termometrat elektronikë për familje, B.Well WT-04 ka një bateri që mund të hiqet dhe dizajnim kundër ujit. Modelin e karakterizon konforti, ka një majë elastike dhe pjesë kunder-rrëshqitëse. Matja e temperaturës është e shpejtë dhe zgjat rreth 30 sekonda.

1338

Përshkrim

 • Majë elastike – Maja elastike siguron matje të rehatshme. Përthyhet deri në 450 dhe pershtatet me lehtësi sipas formës së trupit.
 • 30 sekonda – Matje e shpejtë dhe e saktë.
 • Prodhuar prej materialesh të sigurta – Termometri është prodhuar prej plastike të sigurt dhe nuk përmban merkur ose qelq.
 • Kundër ujit – Termometri është komplet kundër ujit. Pjesë të veçanta kundër ujit e mbrojnë pajisjen nga hyrja e ujit.
 • Tregon matjen e fundit
 • Panele anti-rrëshqitje – i rehatshëm për t’u mbajtur në dorë
 • Sinjalizues – Shoqëron procesin e matjes dhe ndihmon në përdorimin e saktë të termometrit.
 • Fikja automatike – kursen baterinë.
 • Kasë për ruajtje me lehtësi
 • Për përdorim shtepiak dhe profesional

Përfshihen në paketim:

 • Termometri
 • Bateria
 • Kasë
 • Manuali udhezues