PRO-39 Wrist Blood Pressure Monitor / B.Well

Monitor i tensionit të gjakut për kyçin e dorës
Matje me saktësi të lartë

*B.Well PRO-39 është një monitor i saktë, i perballueshem dhe praktik për tensionin e gjakut i cili ju jep mundësi ta mbani gjithmonë nën kontroll tensionin e gjakut. Falë sizajnimit kompakt dhe kasës së ruajtjes, kjo pajisje është e lehtë për t’u marrë me vete dhe ju jep siguri për mirëqenien tuaj në çdo situatë.

*Monitori i tensionit të gjakut PRO-39 për kyçin e dorës permban një teknologji për dallimin e aritmisë, një ekran të madh dhe një procedurë të lehtë matjeje. Falë teknologjisë Intelekt Klasik, ky monitor i tensionit të gjakut i përshtatet karakteristikave tuaja individuale: garanton nivel optimal të presionit të manshetës për matje të rehatshme.

1329

Përshkrim

Specifikimet:

 • Dallim i aritmisë së pulsitNdihmon në dallimin e parregullsive të pulsit në fazë fillestare. Nëse monitori i tensionit të gjakut dallon paqëndrueshmëri të rrahjeve të pulsit dhe aritmi kur mat tensionin arterial, ai shfaq një simbol të veçantë. Teknologjia B.Well dallon shenjat e para të aritmisë duke u dhënë kështu mundësi pacientëve t’ i drejtohen mjekut dhe ta trajtojnë sëmundjen në kohë.
 • Teknologji Intelekt KlasikSiguron matje të rehatshme dhe rezultate të sakta.  Në fillim të procesit të matjes, monitori i tensionit të gjakut përcakton nivelin optimal të fryrjes së manshetës për mbajtësin e caktuar të saj. Niveli i saktë i presionit në manshetë ndihmon në marrjen e rezultateve të sakta pa shtypje të tepërt.
 • Memorie e matjes së fundit
 • Përdorim i lehtë vetëm me një buton
 • Kompakt dhe portativ për udhëtim, shtëpi dhe zyrë
 • Tregues i baterisë
 • Fikje automatike

Përfshihen në paketim:

 • Monitor i tensionit të gjakut për kyçin e dorës PRO-39
 • Bateri AAA
 • Manuali udhezues
 • Kasë ruajtese

 

BWellSwiss - Sipas Funksionit

Blood Pressure Monitors