WT-03 Digital thermometer base / B.Well

Termometër dixhital

I saktë dhe i perballueshem.

Termometri dixhital B. Well WT-03 është një pajisje e thjeshtë dhe e saktë e cila është e përballueshme për çdo familje. Termometri dixhital WT-03 është prodhuar prej materialesh të sigurta dhe nuk përmban merkur ose qelq.

Është i përshtatshëm për fëmijët, ka një ekran që lexohet lehtë, memorie të matjes së fundit dhe një shpejtësi matjeje prej rreth 1 minute. Falë ndërtimit kundër ujit dhe baterisë që mund të ndërrohet, WT-03 do t’ju shërbejë për kohë të gjatë.

1336

Përshkrim

  • 60 sekonda – Matje e shpejtë dhe e saktë
  • Prodhuar prej materialesh të sigurta – Termometri është prodhuar prej plastike të sigurt dhe nuk përmban merkur ose qelq
  • Tregon matjen e fundit
  • Kundër ujit – Termometri është komplet kundër ujit. Pjesët e veçanta kundër ujit e mbrojnë pajisjen nga hyrja e ujit
  • Sinjalizues – Shoqëron procesin e matjes dhe ndihmon në përdorimin e saktë të termometrit
  • Alarm temperature të lartë me sinjal të veçantë

Përfshihen në paketim:

  • Termometri
  • Bateria
  • Kasë
  • Manuali udhezues