PRO-33 Automatic Blood Pressure Monitor / B.Well

PRO-33 Automatic Blood Pressure Monitor / B.Well

Monitor automatik për tensionin e gjakut
Matje me saktësi të lartë

*Monitori automatik PRO-33 për tensionin e gjakut është i lehtë në përdorim dhe ka një kontroll të saktë të tensioni të gjakut – një pajisje që kushdo duhet ta ketë në shtëpi.

*Monitori dixhital PRO-33 për tensionin e gjakut me algoritmin Intelekt Klasik mat gjatë deflacionit dhe siguron gjithmonë rezultate të sakta.

*Dallimi i aritmisë së pulsit dallon parregullsitë e pulsit në fazë fillestare.

*Mansheta me formë ventilatori siguron ngjitje të afërt me krahun për rezultat të saktë. Matjet e tensionit B.Well (Swiss) janë të rehatshme: forma anatomike parandalon shtypjen e tepërt të krahut.

SKU: 1327.
Category: .

Specifikimet:

 • Dallim i aritmisë së pulsitNdihmon në dallimin e parregullsive të pulsit në fazë fillestare. Nëse monitori i tensionit të gjakut dallon paqëndrueshmëri të rrahjeve të pulsit dhe aritmi kur mat tensionin arterial, ai shfaq një simbol të veçantë. Teknologjia B.Well dallon shenjat e para të aritmisë duke u dhënë kështu mundësi pacientëve t’ i drejtohen mjekut dhe ta trajtojnë sëmundjen në kohë.
 • Teknologji Intelekt KlasikSiguron matje të rehatshme dhe rezultate të sakta.  Në fillim të procesit të matjes, monitori i tensionit të gjakut përcakton nivelin optimal të fryrjes së manshetës për mbajtësin e caktuar të saj. Niveli i saktë i presionit në manshetë ndihmon në marrjen e rezultateve të sakta pa shtypje të tepërt.
 • Manshetë në formë ventilatori Siguron matje të sakta dhe te rehatshme. Mansheta anatomike B.Well ka një puthitje ideale për të shpërndarë presionin e ajrit në mënyrë të njëtrajtshme dhe për të siguruar matje pa dhimbje. Mansheta është praktike për të bërë matjen vetë dhe ka formë ventilatori, unazë të veçantë metalike dhe një kapëse të gjerë që e bën të lehtë për t’u vendosur vetëm me një dorë.
 • Memorie e matjes së fundit 
 • Kapak manshete i heqshem Mansheta mund të pastrohet thjeshtë dhe lehtë falë kapakut te heqshem, icili mund të lahet.
 • Tregues i baterisë 
 • Fikje automatike 
 • Përdorim i lehtë vetëm me një buton

Përfshihen në paketim:

 • Monitor automatik për tensionin e gjakut, modeli PRO-33
 • Manshetë me madhësi M-L për perimetrin e pjesës së sipërme të krahut prej 22-42 cm
 • Bateri të tipit AAA – 4 copë.
 • Manuali udhezues
 • Çanta ruajtese