TH-168 BT BlueTooth Scale

Peshore elektrike e cila bënë matje gjithëpërfshirëse.

Zgjedh mes mundësive për matje të ndryshme trupore si: peshën, yndyrën, ujin, përqindjen e muskujve, masën kockore, analizë të kaloritve dhe BMI.

Rezultate me një prekje të vetme!

 

1350

Përshkrim

*Ndirçimi LED i kuq i numrave në ekran garanton rezultat të qartë, pavarësisht ndriçimit në dhomë.
*Rezultate të sakta: për peshat deri në 180kg, me një saktësi deri në 100g.
*App: rezultatet e peshës transferohen në aplikacion në telefonin mobil, për analizë dhe përcjellje të rezultateve.

Aplikacioni mund të shkarkohet në App Store dhe Google Play përmes kodit në paketim.