Buonerbe Forte – Më e mira kundër kapsllëkut (Video)

 

Buonerbe Regola Forte, është një supelement i përbërë nga ekstraktet e bimës Sena, Frangula dhe Kumbullës, të cilat nxisin funksionimin normal të zorrëve, në kombinim me bimët tjera të cilat janë përbërës të këtij suplementi.

Video spoti është realizuar nga njëra prej firmave të susksesshme të produksionit në Kosovë Asha Agency.