VitaCalm Tutta Notte

Gjumë i mirë, gjatë gjithë natës

VitaCalm Tutta Note është ushqim shtesë bazuar në përbërësit bimore të traditës barishtore, e dobishme për të promovuar relaksim dhe gjumë të qetë.

VitaCalm Tutta Note vie në tableta dyshtresore me lirim të dyfisht, njëra shtresë me tretje të shpejtë ndërsa tjetra shtresë e shtyer në kohë, për ta nxitur gjumin dhe për ta ruajtur atë gjatë gjithë natës, duke i zvogëluar zgjimet e natës.

 

448

Përshkrim

Në fakt, teknologjia e re me dy shtresa lejon thithjen graduale të përbërësve të bimëve dhe rritë mundësitë e përthithjes efikas nga trupi. Livando, bima e Valerian dhe e Escholzia, si përbërës të shtresës se parë me lëshimit të shpejtë, promovojnë gjumin. Passiflora, si përbërëse në shtresën e dytë e cila lirohet brenda 4 orëve, promovon relaksimin dhe gjumin e vazhdueshëm të qetë.

Në tabletë me dy shtresa:

Shtresa e parë, për lirim të menjëhershëm. Valerian, Eschscholzia dhe Livando nxitin gjumin

Shtresa e dytë: Passiflora promovon relaksimin dhe gjumin e vazhdueshëm të qetë.

KUR TË PËRDORET

Për të promovuar pushimin e natës në rast të gjumit të ndërprerë ose të shqetësuar. Zgjimet e natës apo zgjimet në mëngjesin e hershëm.

SI TË PËRDORET

1-2 tableta në mbrëmje, me pak ujë para se të shkohet në shtrat.

ÇKA PËRMBAN

Ekstrakte të Passiflora, Eschscholzia dhe të Livandos

SHËNIME

Pa Gluten, Pa Laktozë. E përshtatshme për vegjetarianët

Lexo paralajmërimet në paketim

Paketimi përmban: 30 tableta

 

Përmbajtja mesatare 2 tableta
Rizomës Valeriane dhe ekstrakti i thatë i rrënjëve të titruar me 0.8% acide valerenike 300,00 mg
Bari Passiflora me ekstrakt të thatë lulesh të titruar me 4% vitexin  300.00 mg
Ekstrakt i thatë i barit Eschscholzia i titruar me 0,35% protopinë  200.00 mg
Vaj esencial i livandës 100.00 mg

 

 

BiosLine - Sipas Funksionit

Pushim dhe disponim i mirë

BiosLine - Sipas Linjes

VitaCalm

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “VitaCalm Tutta Notte”