VITACALM ANSISTOP

VITACALM ANSISTOP

Për qetësi dhe mirëqenie mendore

Ankthi, agjitacioni, mendimet negative dhe stresi kanë efekt negativ në cilësinë e jetës sonë. VitaCalm Ansistop është një zgjidhje specifike për të luftuar në mënyrë të natyrshme çrregullimet e ankthit dhe rivendosjen e qetësisë dhe mirëqenies mendore.

VitaCalm Ansistop është shtesë dietike në tableta gjë që nuk krijun varësi edhe në rast të marrjes së tejzgjatur. Përmban L-Theanine, substancë karakteristike e gjetheve të çajit dhe ekstrakt nga lëvorja Magnolia, e pasur me Honokiol. Formulimi kompletohet nga ekstrakti Melissa dhe vaji esencial i Mandarinës, përbërës të dobishëm për të promovuar relaksim dhe mirëqenie mendore në rast stresi.

 

 

SKU: 906.
Category: .

KUR TË PËRDORET

VitaCalm Ansistop është e dobishme në situata kur stresi psikulogjik ndryshon emucionin dhe e gjeneron ankthin, shqetësimet, agjitacionin dhe mendimet negative.

SI TË PËRDORET

1-2 tableta në mëngjes dhe 1-2 tableta në mbrëmje me pak ujë, për së paku 15 ditë.

ÇKA PËRMBAN

L-Theanine, ekstrakt i thatë i lëvores së Magnulisë i titruar në Honokiol, ekstrakti thatë i gjethit të Melisa i titruar ne acid rusmarinik, vaj esencial i Mandarinës.

SHËNIME

Pa gluten dhe laktozë. i përshtatshëm për vegjeta rianë. Falë teknolugjisë së tyre të Iëshimit të shpejtë, tabletat e shpejta i bëjnë përbërësit bimore të absurbueshëm pas vetëm 5 minutash nga marrja e tyre.

Lexuni paralajmërimet në paketë.

Paketimi përmban: 60 tableta

ANKTHI

Ankthi është një kompleks i reagimeve dhe e sjelljes dhe fiziulogjike, që aktivizohet kur e nuhasim rrezikun. Ankthi bëhet një ç’rregullim i vërtetë kur frika, ankthi dhe agjitacioni që e karakterizujnë atë janë të pabaza dhe nuk janë të lidhura me ndonjë stimul specifik. Ata që vuajnë nga ankthi kanë tendencë të shmangin çdo sjellje që mund të shkaktujë shqetësimi, agjitaciuni dhe stresi, duke komprometuar seriozisht cilësinë e jetës.

 

Përmbajtja mesatare 4 tableta
L-Theanine 400.00 mg
Ekstrakt të thatë i gjetheve Melissa të titruar me 2% të acidit rosmarinik në total
Acidin rosmarinik i barabartë me
100.00 mg (2.00 mg)
Ekstrakt i thatë i lëvores Magnolia titruar me 40% në Honokiol
Honokiol e barabartë me
40.00 mg (16.00 mg)
Vaj esencial i mandarinave 4.00 mg