SUN CREAM SPF50 – 100ml

SUN CREAM SPF50 – 100ml

Nga linja Travel Size

Ideale për lëkurë të zbehtë, të ndjeshme dhe të shtrënguar dhe në rast të njollave në lëkurë, për ditën e parë nën diell.

Përmban Portokall të Ëmbël Organik Ujë një qelizor. UVA, UVB dhe IR filtra mikro-kapsulor për mbrojtje afatgjate. Bima Melanin për një ten intensiv dhe qumështin e kajsisë për të hidratuar dhe ushqyer lëkurën.

E parandalon rrezikun e skuqjes së lëkurës, acarimit dhe njollave, pa e ndryshuar intensitetin e tenit.

I QËNDRUESHËM NDAJ UJIT

Paketimi përmban: 100 ml

SKU: 1080.
Category: .