SUN CREAM SPF25 – 100ml

SUN CREAM SPF25 – 100ml

Nga linja Trale Size

Ideale gjatë ditëve të para të ekspozimit nën dielli, për lëkurë të shtrënguar dhe njerëz me flokë ngjyrë kafeje të lehtë.

Përmban Portokall të Ëmbël Organik Ujë një qelizor. UVA, UVB dhe IR filtra mikro-kapsulor për mbrojtje afatgjate. Bimë Melanin për një ten intensiv dhe qumësht kajsie për të hidratuar dhe ushqyer lëkurën.

Ndihmon në mbrojtje të lëkurës kundër plakjes së parakohshme të lëkurës të shkaktuar nga ekspozimi i diellit dhe rreziku i skuqjes.

I QËNDRUESHËM NDAJ UJIT

Paketimi përmban: 150 ml 

SKU: 1079.
Category: .