Snuza Pico 2

Snuza Pico 2, monitorues gjumi për bebe, të cilin prindërit e adhurojnë!

Gjatë kohës kur bebi fle, prindërit mund të kontrollojnë:
lëvizjet e barkut
pozicioni i trupit
temperaturën e lëkurës
modelin e gjumit
të gjithë kjo përmes një pajisjeje shumë praktike dhe nje App-i në telefon.

Për të parë manualin e përdorimit, klikoni këtu: