Silk-effect Shower Gel

Silk-effect Shower Gel

Xhel Dushi me efekte Mëndafshi

Ekstraktet tonifikuese dhe delikate të pastruesve me bazë bimore që pastrojnë butësisht lëkurën duke e mbajtur edhe balancimin e saj. Vihen në pah agrumet dhe Myshku i butë si kadife, Zambaku i Ujit dhe Lulet e Bardha që dhurojnë një aromë mirëqenieje.

Përdorimi: vendoseni në lëkurë të lagru dhe masazhojeni mirë. Shpërlajeni terësisht.

Paketimi përmban: 200 ml

SKU: 1069.
Category: .