Purifying Mask Acque Unicellulari

Purifying Mask Acque Unicellulari

Një maskë e çmuar e bardhë me bazë argjile që përthith pastërtitë dhe sebumin e tepërt pa e tharë lëkurën.

Formula e saj po ashtu përmban ujë të bergamotit njëqelizor organik, duke e pastruar dhe tonifikuar, si dhe acid mandelik nga bajamet e hidhura që ndihmojnë rigjenerimin e qelizave dhe e zbusin lëkurën.

Përdorimi: pas pastrimit vendoseni maskën në fytyrë dhe qafë, duke shmangur zonën e syve. Lëreni të qëndroj rreth 10/15 minuta, pastaj shplajeni. Të përdoret një deri në dy herë në javë.

Paketimi: 50 ml

SKU: 1111.
Category: .