Principium Complesso B Forte – 130 ml

Principium Complesso B Forte – 130 ml

Suplemente të vitaminave të grupit B

Për të përfituar të gjitha dobitë e vitaminave të grupit B

Complesso B Forte është një suplement diete që përmban vitaminat e grupit B, PABA, Inositol dhe Lecitin te Lulediellit të titruara me 24% Phosphatidylcholine. Formula e veçantë me dozë të lartë është e dobishme për mirëqenien e përgjithshme në rastet kur është shumë e nevojshme.

Vitaminat B ndihmojnë energjinë e metabolizmit dhe funksionimin adekuat të sistemit nervor.

 

SKU: 1594.
Category: .

Ato gjenden në disa ushqime të veçanta me përmbajtje shtazore, prandaj veganët dhe vegjetarianët shpeshherë kanë mungesë të këtij grupi vitaminash. Për më tepër, përdorimi i këtyre suplementeve sugjerohet të merret pas përdorimit të antibiotikëve.

KUR TË PËRDORET

Për të ndihmuar në mirëqenien e përgjithshme në rastet e nevojës së shtuar apo mangësisë së të ushqyerit. Sugjerohet të përfshihet në dietat e veganëve dhe vegjetarianëve. I dobishëm pas përdorimit të antibiotikëve.

SI TË PËRDORET

Tundeni mpara përdorimit; produkti mund të merret i pastër ose i holluar në ujë ose lëngje të tjeta, mundësisht ndërmjet vakteve.

Fëmijët nga 3 vjeç: nga 5 ml në ditë.
rriturit: nga 10 ml në ditë.

ÇKA PËRMBAN

Vitamina të grupit B, PABA, Phosphatidylcholine nga Lecitina e Lulediellit.

PAKETIMI

60 kapsula bimore

SHËNIME

Nuk përmban gluten. Nuk përmban laktozë. E përshtatshme për veganët.

Lexoni udhëzimet në paketim.