NeoCistin PAC-A Urto

NeoCistin PAC-A Urto

Boronica e kuqe: për mirëqënien e traktit urinar

Me ekstrakte të frutit të thatë të boronicës së kuqe të titruara me proanthocyanidins të tipit a (me metodën pac a)(hplc-ms/ms)

Neocistin® Urto përmban ekstrakt nga Boronica e kuqe (Amerikane) me një nivel të lartë të ProAnthoCyanidins të tipit A, (PAC-A) për të cilin studimet e fundit shkencore kanë dëshmuar se është ndihmësi më i madh në mirëqenien e traktit urinar. Hulumtimi i bazuar në formulën e re ishte kompletuar në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave Farmaceutike të Universitetit të Padovës.

SKU: 1106.
Category: .

Risia tjetër e rëndësishme krahasuar me formulën paraprake është shtesa e Ekstraktit të Quercetin dhe Coleus të titruara me Forskolin. Së fundi, D-Mannose, Vitamin C dhe vaji esencial nga Pema e Çajit e kompletojnë formulën.

KUR TË PËRDORET

Për të luftuar menjëherë problemet akute të traktit urinar.

SI TË  PËRDORET

Që në shfaqjen e simptomave të para, 2 qese në ditë, larg vakteve të ushqimit: 1 qese sapo të zgjoheni nga gjumi në mëngjes dhe 1 qese para se të shkoni të flini, të treten në pak ujë dhe të pihen. Ju rekomandojmë që të pini 2 litra ujë gjatë ditës.

ÇKA PËRMBAN

D-Mannose, frut i Boronicës së kuqe i titruar me ProAnthoCyanidins të tipit A, rrënjë Coleus, vaj esencial Melaleuca alternifolia (vaj nga Pema e çajit), Quercetin dhe Vitamin C.

PAKETIMI: 6 qese

SHËNIME

Dozë e lartë e Boronicës së kuqe ProAnthoCyanidins të tipit A (PAC-A).

Prezencë e ekstraktit të Quercetin dhe Coleus të titruara me Forskolin.

Dozë e lartë e D-Mannose.

Nuk përmban gluten. Nuk përmban laktozë. E përshtatshme për veganët.

Formulë e Patentuar No. 1381761.

Lexoni udhëzimet në paketim.

Përmbajtja mesatare 2 qese % NRVs
D-Mannose 2600,00 mg
Boronica e kuqe ekstrakt i thatë nga fruti
i titrurar me 36% ProAnthocyanidins (PAC)
e barabartë me total ProAnthoCyanidins
nga e cila tip A ProAnthoCyanidins (HPLC-MS/MS method)
360,00 mg                      129,60 mg                             110,16 mg
Rrënjë Coleus ekstrakt i thatë i titurar me 10% Forskolin
e barabartë me Forskolin
150,00 mg      150,00 mg
Quercetin 200,00 mg
Vitamin C 360,00 mg 450
Melaleuca vaj esencial 3,00 mg
*VRU = *Vlera e Referencës Ushqyese