Muschio d’Acqua Vitalizing Water

Muschio d’Acqua Vitalizing Water

Një aromë delikate, ujë i lirë nga alkooli, ideale për hidratimin e trupit dhe flokëve dhe të trajtoni veten me një ndjenjë të re të freskët, të përkryer për ditë të ngrohta të verës.

Aroma e saj karakterizohet me prekje të freskët të Bergamot, Frangipani dhe Myshkut që japin energji të jetës, deri sa  fragmentet e Aloe Vera dhe Bisabobol e bëjnë lëkurën të butë.

Përdorimi: spërkat flokët dhe trupin pas larjes, pas sportit dhe në çdo kohë të ditës. Formula e saj e veçantë e lirë nga alkooli e bënë të përkryer madje edhe për lëkurën më delikate.

Nuk lë njolla në rrobe, prandaj mund të përdoret për t’i dhënë veshjeve dhe orendive një aromë të këndshme.

150 ml

SKU: 239.
Category: .

Elementet e Myshkut reflektojnë në pastertinë e ujrave të verës

Ngjyrime të freskëta, me një aromë lulesh dhe myshku, për një efekt të ngrohtë dhe mbështjellës në lëkurë. Ky është thelbi i ujit të mushkyt, në pesë produkte për bukurinë dhe kujdesin e grave me një aromë të mahnitshme, të freskët dhe në të njëjtën kohë, të ngrohtë dhe joshëse. Hapet me notat e freskëta të Mandarinës dhe Bergamotit, të theksuara nga shkëlqimi i Frangipani dhe Zambakut të Ujit.
Përbërësit aktiv natyral: ekstrakte të myshku dhe të zambakut të ujit, gjalpë pjeshke dhe shea.