Moisturizing Lip Balm Zucchero d’Ambra

Moisturizing Lip Balm Zucchero d’Ambra

Balsam hidratues për buzë

Si asnjëherë në këtë periudhë është e rëndësishme të mbani buzët të buta. Në fakt, veprimi i të ftohtit dhe ndryshimet e shpejta të temperaturës nga ambienti i brendshëm dhe i jashtëm i janë shtuar maskës fërkuese, që thekson prirjen për dehidrim. Për ta luftuar këtë, asgjë më mirë nuk kontribuon se sa përzierja e vajrave bimore dhe buterëve që janë përbërës në këtë Balsam Hidratues, ku prezenca e ekstraktit të Qelibarit dhe ekstrakti ujor nga kallam Sheqeri organik ndihmojnë në qarkullimin e qelizave në dobi të dukjes më të plotë, më të butë dhe më voluminoze.

98% e gjithsej përbërësve janë me origjinë natyrore. Pjesa tjetër janë përbërës që shërbejnë për ruajtjen e sensualitetit dhe ruajtjen e produktit.

Paketimi5,7 ml

SKU: 1281.
Category: .

PËRSHKRIMI

Me Zucchero d’Ambra, premtojmë se, për të dy, mashkullin dhe femrën, nuk është vetëm ndjesia e mbështjelljes nga një parfum i cili frymëzon gjallëri, por po ashtu largon nga mendimet çdo vrazhdësi dhe ndjenjë faji.

 

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Qelibari: antioksidues dhe zbutës

Ekstrakt nga Sheqeri Organik (nga kallam sheqeri): pak shtresues, hidratues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues

Buteri i lules Shea Organike: ushqyes

Allantoin nga Rrepa: shtresues