Miaflora Eau de Parfum Racconti

Miaflora Eau de Parfum Racconti

Aromë lulesh

Florale dhe e sofistikuar, butë e djegës, fillon me tone delikate të fruteve të Lychees, dhe pastaj rritet me tonet e trëndafilit bullgar, trëndafilit yë Rose de Mai, së bashku me ndjeshmërinë e drurit të Kashmirit.

Ndjesia e nuhatjes: Lychee, esenca e trëndafilit bullgar, trëndafili absolut i Rosë de Mai dhe drurit të Kashmirit.

Paketimi përmban: 75ml

SKU: 802.
Category: .

E$shtë ideale për një grua të pjekur, elegante dhe që është në hap me kohën.