Larimucil Tosse – për fëmijë

Larimucil Tosse – për fëmijë

Shurup për kollë të thatë dhe produktiv

Larimucil Tosse përmban: Larch Arabinoga lactans* pisha, gjethe Delli, Bima Alte dhe bima Myshku l lslandes.

Këta përbërës natyral krijojnë shtresa mbrojtëse në mukozën e rrugëve të frymëmarrjes, duke luftuar kontaktin me agjentët e jashtëm dhe duke lehtësuar kollijen. Përbërësit e zgjedhur të këtij shurupi nxisin hidratim të mukozës dhe largim të sekretit të tepërt. Larch Arabinoga-lactans* pisha, gjethe Delli, Bima Alte dhe bima myshku l lslandes kanë përbërës mucoadhesive dhe mbrojtës, duke i kombinuar me vetitë dhe butësinë e mjaltës, e cila e forcon dhe mbronë edhe me shumë rrugët e frymëmarrjes.

SKU: 324.
Category: .

Larimucil Tosse ka një shije të mirë, për shkak të prezencës së lëngut të pastër të mollës dhe vajrave esenciale të portokallit.

KUR TË PËRDORET

Për mbrojtjen e mukozës, zbutjen e kollitjes së thatë dhe produktive, si dhe lehtësimin e heqjes së mukusit.

SI TË PËRDORET

Fëmijët nga 3-6 vjet: rekomandohet n1 lugë çaji dy herë në ditë.
Fëmijët mbi 6 vjet: rekomandohet 2 lugë çaji nga 2 herë në ditë.

ÇKA PËRMBAN

Shurup Fruktuze, mjaltë, lëng i pastër mulle, Larch Arabinogalactans, ekstrakt dhe bari të bimës Dell, ekstrakte të bimës, myshku l lslandes, ekstrakte të rrënjës së bimes Alte, shije natyrale portokalli, karamel, Karaya Gum, vajra esenciale të portokallit të ëmbël.

SHËNIME

Pa Gluten, pa palaktozë, pa ngjyrë apo koncentrate. I përshtatshëm për vegan.

Lexoni instruksionet dhe paralajmërimet për përdorim të sigurtë, të cilat gjenden në paketim.
Autorizimi Ministerial i kërkuar me: 11/07/2014

Paketimi përmban: 175ml