Giardino d’Agrumi VITALIZING WATER

Giardino d’Agrumi VITALIZING WATER

Me Neroli Organik dhe Grejpfrut Organik.

Aromatik, rifreskues, hidratues

Një ujë me aromë delikate, ideal për hidratimin e flokëve dhe trupit duke e trajtuar veten me një ndjenjë të menjëhershme të freskisë. Vihet në pah prania që të jep energji e Nerolit Organik dhe Grejpfrutit Organik gjallërues, ndërsa Aloe Vera Organike e lë lëkurën e hidratuar për një kohë të gjatë.

Spërkateni në flokë dhe trup pas larjes, pas sportit si dhe në çdo kohë gjatë ditës.

Formula e veçantë PA ALKOOL e bën perfekt edhe për lëkurat më delikate.

Përdorimi: spërkateni në trup, flokë pas dushit, pas aktivitetit sportiv.

Nuk lë njolla në pëlhura: prandaj mund të përdoret për t’u dhënë rrobave dhe mobileve një aromë të këndshme.

Paketimi permban: 150 ml

SKU: 1071.
Category: .